Pensioen Petitie pagina

Ons pensioengeld en onze pensioenrechten verdwijnen!!!!

Brussel wil zijn greep op onze pensioenen versterken.
Het betreft wel een bedrag van meer dan 1400 miljard euro!
Dit geld was (is) bestemd voor onze oude dag. Wij hebben het als Nederlanders zelf verdiend met hard werken, flink sparen en met zuinigheid en vlijt.
De Europese Unie wil graag een transfer unie worden en als dat lukt verdwijnen onze pensioenen in een anoniem Europees Fonds. Dat betekent dan: Gratis geld van iedereen voor iedereen!

Maar het grootste gevaar komt nu van de kant van het Europees Hof want dat wil een eind aan ons pensioenstelsel maken.
En waarom? Omdat het bekend staat als het beste pensioenstelsel ter wereld!!
Heeft u het stuk in Trouw gelezen waar hoogleraren ons waarschuwen “als Nederland niet goed uitkijkt dreigt er inderdaad een compleet verbod op ons pensioenstelsel.

Nog even ter herinnering:
Het Nederlandse pensioenstelsel maakt onderhand de helft van de pensioengelden binnen Europa uit (14 miljard Euro)
De Europese unie lonkt naar deze bijna onmetelijke schatkist
En dat moeten we niet laten gebeuren.

Teken daarom de “petitie” aan president Klaas Knot van de Nederlandse bank en een Tweede Kamercommissie Pensioenen.

We vragen hem om alles in het werk te stellen om ons pensioenstelsel veilig te stellen tegen Brussel.
Let wel: Onze kinderen zullen het ons later heel kwalijk nemen als we nu als makke schapen ons pensioenstelsel laten verkwanselen en de pensioenpotten leeg laten zuigen.
Hieronder nog een verdere uitleg over de achtergronden. en het waarom van deze actie.

Nog even voor de zekerheid.
Deze “petitie” is tot stand gekomen n.a.v. een brief “Stop Pensioenroof” van “Cultuur onder Vuur” waarvoor dank. U kunt natuurlijk via hen ook meedoen met hun petitie. Deze actie is geheel een particulier initiatief en wordt per mail afgedaan aan Klaas Knot en de Kamercommissie pensioenen.

Zij ontvangen het mailtje wat u door ondertekening verzendt.
Deze site doet verder niets met uw gegevens en verwijdert ze zelfs (alles volgens de VGA), omdat we geen enkel commercieel belang hebben.
Kijk af en toe op deze pagina, wij houden wel het aantal verzonden mailtjes bij. Dan weten we met z’n allen hoeveel mailtjes zijn verzonden.
Hopelijk worden dat er heel veel. Ligt ook een beetje aan jou. Je kunt natuurlijk dit adres https://www.svsbdenhaag.nl/pensioen-petitie-pagina/ doorgeven aan uw vrienden en bekenden of zelfs op je Facebook pagina. We moeten eindelijk iets doen en dhr. Knot bedelven onder mailtjes, zodat hij de ernst van deze situatie gaat inzien en eindelijk eens voor de gepensioneerden opkomt.
Op dit moment hebben…… mensen deze petitie ingevuld

Lees meer of vul gelijk onderstaand formulier in.

-Dankzij het degelijke Nederlandse Pensioenstelsel maken onze pensioenen inmiddels de helft van de pensioengelden binnen Europa uit: 1400 miljard euro!

-We hebben dit zelf gespaard. Het is ons eigendom.

-De EU zit constant verlegen om geld en daarom kijken zij naar onze pensioengelden.
-Geef de EU geen zeggenschap over onze pensioengelden/en of pensioenstelsel dit wordt dan
afgebroken.

-We kunnen nu nog reageren en wellicht beïnvloeden.

-De EU heeft de zaken wat betreft pensioengelden en regelingen in landen rondom de
Middellandse zee al vollledig uit de hand laten lopen.

-Ook Frankrijk en Oostenrijk staan er al niet zo goed meer voor.

-Macron wil zijn tekorten graag aanvullen zonder zelf te hoeven korten.
Waarom zouden wij Nederlanders moeten betalen om dit op te lossen.Het is water naar een
vreemde zee dragen en zelf hebben we dan geen zee meer.

-DE EU wil mooi weer spelen vanuit onze pensioenpotten. (Sinterklaas)
Dat wordt dan gewoon gedaan door te zinspelen op solidariteit en dat zou dan de op te richten transferunie moeten kunnen bewerkstelligen.
Een transferunie wil zeggen: een unie waarin geld van land A naar land B kan vloeien.
Dan begrijp je waar dat mooie bedrag van ons( 1400 miljard) dan naar toe vloeit en wij (en onze kinderen) geen beroep meer kunnen doen op de pensioenpot.

-Bovendien zal door deze nieuwe (graai)mogelijkheden niet de minste druk ontstaan om de misstanden in de geldkassen van andere landen op te lossen integendeel men ziet dan de noodzaak niet om zelf aan te passen. Men heeft daarmee ook niet door, dat het bezit van een ieder steeds kleiner wordt.

-Bedenk hoe pensioen ontstaat. Stukjes loon die apart gezet worden , voor later. We verdienen het zelf bij elkaar. Eigendom laten wegnemen is loon wegnemen. Dan hebben we als slaaf gewerkt want alleen een slaaf werkt zonder loon. Geen enkele instantie heeft het recht daar aan te komen. Het is de spaarpot van Nederlanders. we moeten ervoor waken dat er dus een TRANSFERUNIE komt.

-Denk niet ach dat zal mijn tijd wel duren maar doe iets en reageer.
Alleen even, je naam e-mailadres en woonplaats invullen en Klaas Knot ontvangt dan jouw petitie. Een afschrift ontvang je in je eigen mailbox.

Dank voor je reactie

Vul hieronder uw naam e-mail en woonplaats in.
Zie hieronder de tekst die aan Klaas Knot wordt verzonden:

  Beste lezer(es),
  Pensioenexperts en ik maken zich grote zorgen over de toenemende invloed van de EU op de bestemming van de Nederlandse pensioengelden als gevolg van Europese regelgeving.
  De ontwikkeling van de EU naar een transferunie ondermijnt echter op een doorslaggevende manier de zeggenschap over ons eigen pensioen en onze eigen Pensioengelden.

  Trouwens in onze ogen zijn de pensioengelden van de Nederlanders en niet van de staat of Europa. Waar Nederlanders jaren voor hebben gespaard en Nederlanders dan ook recht op hebben. De Nederlandse Bank heeft de taak om daar ook toezicht op te houden.

  Daarom een dringend verzoek op u als president van de Nederlandse Bank en toezichthouder op onze pensioengelden, onze pensioenen volledig in Nederlandse handen te houden.
  De EU en/of de Nederlandse regering mag niet onze eigen (particuliere) gelden toe-eigenen omdat zij eenvoudigweg toehoren aan de Nederlanders die daarvoor hebben gespaard en daar ook eigenaar van zijn.

  Vriendelijke groeten,