Theo Van Vliet Overleden

Ik ontving bericht op 25 oktober dat Theo Van Vliet op 23 oktober 2021 is overleden.
We wensen familie, vrienden en kennissen, heel veel sterkte met dit verlies.

Er wordt vrijdag 29 oktober afscheid van Theo genomen.
Dit afscheid vindt plaats te Ugchelen.
Uiteraard kunnen we ook wel een kaartje of e-mailtje sturen naar het correspondentie adres.

Deze inhoud kan alleen door ingelogde gebruikers ( leden ) gebruikt worden.

7 gedachten over “Theo Van Vliet Overleden”

1. Ik herinner mij Theo als een plichtsgetrouwe, punctuele en toegewijde Nutsspaarbank man. Altijd stipt en betrokken. Een aardige kerel die het hart op de goede plek had zitten.
    Familie en vrienden, heel veel sterkte gewenst!

2. Ik heb nog een leuk gesprek gevoerd met Theo op de laatste reĆ¼nie. Hij vertelde waar hij woonde (Monster) en vroeg me langs te komen als ik eens in de buurt zou zijn. Het is er nooit van gekomen. Afgelopen maand was hij jarig en kwam ik op het idee om hem te bellen en te feliciteren. Het nummer wat hij mij gegeven had was niet meer in gebruik en nu lees ik dit bericht. Weer een fijne collega die ons is ontvallen. Gelukkig bewaar ik goede en leuke herinneringen aan hem.

1. Ik heb Theo dikwijls ontmoet in Monster waar ik ook woon en ik ken hem ook van de nuts, vsb bank waar ik gewerkt heb. Ik weet dat Theo de afgelopen 2 jaar in een verzorgingshuis verbleef hij kon niet goed meer lopen, liep met een rollator. Ik heb hem altijd gekend als een behulpzame en sociale man. Ik wens zijn nabestaanden sterkte. Groet Ria Bakker-Mansveld

3. Ik had beloofd om nog een keer bij Theo langs te gaan na een gesprek met zijn vrouw, hij stuurde mij nog elk jaar een felicitatie met mijn verjaardag maar het is er niet van gekomen mede omdat hij in een tehuis bij Apeldoorn zat jammer dat ik het niet gedaan heb ik wens zijn familie heel veel sterkte met dit verlies. Henk Hoogweg M.B.S.

4. Altijd een goed contact gehouden met Theo tot dat hij van Monster naar Ugchelen verhuisde daarna is het contact verbroken ik heb nog wel aan zijn vrouw Elly beloofd dat ik een keer langs zou gaan maar daar is niets van gekomen ik heb Theo op verschillende afdelingen meegemaakt en is ook mijn baas geweest bij de M.B.S. een fijne en eerlijke man ik wens zijn familie veel sterkte in deze moeilijke periode