Volgende Nuts Golf event

Save The date(s):
27 augustus & (24 september 2021 uitwijkdatum).

Golfbaan: Het Rijk van Nijmegen.

Zoals bekend gaan we dit jaar naar een van de mooiste banen van Nederland en er wordt een uitdagende ronde voor jullie samengesteld. Ook nu weer een nieuwe teaser: klik op de foto hiernaast zie de uitdaging van de Groesbeekse Baan Zuid.

NutsGolfEvent Wisselbokaal

Het NutsGolfEvent is natuurlijk een leuke en gezellige dag, maar we spelen wel om een echte prijs: de NutsGolfEvent Wisselbokaal!

Als je goed kijkt en oud genoeg ­čśŐ bent, dan herken je ongetwijfeld een ouderwetse Nutsspaarbankspaarpot. En in deze moderne versie zit een originele Nutsspaarbank golfbal, ter beschikking gesteld door onze directeur, de heer Charles de Monchy. De wisseltrofee is ge├»ntroduceerd tijdens het 2018 event en werd toen met overmacht gewonnen door Marijke van Namen. Sindsdien wonnen Theo N├Âllen en Han van Wijk de cup!

Wie wordt het dit jaar?

Let Op:
Op 1 maart 2021 zijn we in Nederland overgestapt naar een nieuwe berekeningsmethodiek van je handicap: het World Handicap System (WHS). Als je geregistreerd bent bij de NGF heb je inmiddels een nieuwe handicap toegewezen gekregen. Het kan zo maar zijn dat deze nieuwe

handicap hoger is dan je gewend was. Bij dit nieuwe systeem gaat het om het aantal slagen per hole. Waar velen van ons gewend waren aan de stableford telling is dit best een wijziging. Klik op het plaatje om alles te weten te komen over het nieuwe World Handicap System.

Overigens beraadt de Wedstrijdcommissie van het NutsGolfEvent 2021 zich nog op de spelvorm en tellingsmethodiek. We laten het u weten!

Call to Action:

Als je een (oud) collega kent, die het ook leuk vindt om deel te nemen, laat het ons weten!!!!

Met sportieve groet!

Han van Wijk & Lex van Zonneveld

NutsGolfEvent2021@jsr.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.