Tonnie Verberne – de Jongh overleden

Ik ontving bericht op 15 juli dat Tonnie Verberne de Jongh op 12 juli is overleden.
We wensen Kees haar man, familie, vrienden en kennissen, heel veel sterkte met dit verlies.

Jammer genoeg moeten we i.v.m. met de corona maatregelen als we haar persoonlijk een laatste eer willen bewijzen dit doen op afspraak zie de kaart.
Uiteraard kunnen we wel een kaartje sturen naar het correspondentie adres.

Deze inhoud kan alleen door ingelogde gebruikers ( leden ) gebruikt worden.

Eén gedachte over “Tonnie Verberne – de Jongh overleden”

1. Beste Kees en familie, gecondoleerd met het verlies van je vrouw en Maatje Tonnie. Veel sterkte gewenst. Vanwege het coronavirus kan ik tot mijn verdriet niet naar de plechtigheid komen om Tonnie de laatste eer te bewijzen. Wees er van overtuigd dat ik zaterdag in gedachten bij jullie ben. Harry