Bart Voogd Overleden

Helaas moeten we u mededelen dat op 20 december jl. Bart Voogd vrij plotseling is overleden Wij wensen zijn vrouw (An) kinderen, klein- en achterkleinkinderen, familie, vrienden en kennissen heel veel sterkte met dit verlies.
Hieronder kunt u de kaart inzien.

Deze inhoud kan alleen door ingelogde gebruikers ( leden ) gebruikt worden.

5 gedachten over “Bart Voogd Overleden”

1. Fam Voogd gecondoleerd met het verlies van Bart. Ik ken hem als een aardige vriendelijke man met een luisterend oor. Veel sterkte en kracht.

2. Dit bericht is even slikken voor mij. Ik heb hele goede en fijne herinneringen aan Bart die ik nooit heb en zal vergeten. In mijn periode bij de Nuts kon ik altijd bij hem terecht. Hij stond altijd met raad en als het even kon ook met daad voor mij klaar. Als ik hem op een van zijn vele wandelingen in en rond Alphen a/d Rijn weleens tegenkwam was hij de Bart zoals ik hem altijd heb gekend, uiteraard iets ouder maar zo herkenbaar, altijd opgewekt en ook nog steeds geïnteresseerd naar mijn doen en laten. Bedankt Bart voor alles.

3. In december 1968 solliciteerde ik op een advertentie in de Haagsche Courant voor de functie van computer-operator. Ik had een leuk gesprek met Bart Voogd en op het sollicitatieformulier stond een notitie van Bart: “Zeer geschikt”.
    Bart is altijd een fijn mens geweest om mee te werken en ik bewaar goede herinneringen aan hem. Ik wens zijn familie en vrienden alle sterkte toe.
    Ton van Hoevelaak, Lochem

4. Fam Voogd gecondoleerd en veel sterkte met het verlies van Bart.
    Ik zal Bart blijven herinneren als iemand die vrijwel altijd met een glimlach rondliep en waar je een goed gesprek mee kon aangaan.