nieuws voor gepensioneerden

Overgenomen van BPAA ( belangenvereniging postactieven ABN -AMRO)

Korting op de rente op persoonlijke lening vervalt

Omdat er steeds meer gepenisoneerden komen vanuit  Nuts/VSB/Fortis en ABN-AMRO is het handig als we e af en toe wat overnemen.

We raden u aan om ook lid van deze vereniging te worden tel. 020-2375590

Korting op de rente op persoonlijke lening vervalt

In de Postactievengids ABN AMRO – versie juni 2017 – stond op pagina 14 dat postactieven een korting kunnen krijgen op de rente voor een persoonlijke lening. De bank heeft ons geïnformeerd dat deze korting niet meer verleend wordt. Niet aan postactieven, maar ook niet aan de huidige werknemers.

Dzez inhoud kan alleen door ingelogde gebruikers ( leden ) gebruikt worden.

TIP m.b.t. de Rechtsbijstandverzekering bij ABN AMRO

Als u een rechtsbijstandverzekering heeft lopen bij ABN AMRO kent de premie van deze verzekering een modulaire opbouw.
Dit element in de premie is van belang als gepensioneerde. Het element werk/inkomen kent een veel hogere premie als het element pensioen/sociale zekerheid. Als gepensioneerde kun je volstaan met de module pensioen/sociale zekerheid.
Op jaarbasis kan dit verschil in premie oplopen tot bijna € 60.

Om een wijziging door te voeren kunt u het beste met ABN AMRO contact op nemen (tel.: 0900-0024).